ملتقى الجزائريين والعرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة عمل حلوة الأكلير

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل

طريقة عمل حلوة الأكلير Empty طريقة عمل حلوة الأكلير

مُساهمة من طرف ﺂ̲ﻟ̲ۆږﺩ̲ة ﺂ̲ﻟ̲ﺟ̅ۆږيےة الأحد 22 مارس - 18:03:50

طريقة عمل حلوة الأكلير 11025950_905153589524186_2627147050669269477_n

الاكلير
2 معلقة زبدة
كوب ماء
كوب دقيق
ذرة ملح
4بيضات
فانيليا
للتزين شكولاته سايحة او كاسترد
الطريقة يوضع الماء مع الزبدة على النار حنى الغليان
ويضاف الدقيق مع التقليب كويس جدا وارفعه من على النار مع التقليب المستمرلحد ما يهدى انزل بالبيض بيضة بيضة والفانيليا مع التقليب لحد ما العجينة تتجانس واول ما ارفع المعلقة يرتفع نعاها جزء من العجينة علي المعلقة يبقي كده تمام ويفضل التقليب بمعلقة خشب
وبعدين اقطع العجينة بكيس بلح الشام او بالمعلقة علي صينية مدهونة بزيت وادخلها الفرن خدي بالك بتستوي بسرعة واول ما تخرج تهدى وافتحها واحشيها كاسترد او تزينيها بشكولاته سايحة وبالهنا



ﺂ̲ﻟ̲ۆږﺩ̲ة ﺂ̲ﻟ̲ﺟ̅ۆږيےة
ﺂ̲ﻟ̲ۆږﺩ̲ة ﺂ̲ﻟ̲ﺟ̅ۆږيےة
المشرفات
المشرفات

احترام القوانين : 100 %
عدد المساهمات : 1264
تاريخ الميلاد : 14/06/1988
العمر : 35

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى